Dec 30, 2010

bile indon kalah mereka akan...

seperti tajuk di atas:bile indon kalah mereka akan...

1. hack mane mane website malaysia.

ni website FAM.

2. tuduh malaysia macam2.guna laser,guna bomoh.

ni suat kabau indonesia.depa tuduh kita guna bomoh lak lepas coach dorang kate laser bukan penyebab malaysia score.

3. caci maki malaysia.guna bahasa yang tak sedap mata membaca.

ni contoh perbualan antara orang indon dengan orang malaysia.cuba bezakan penggunaan ayat antara mereka.orang indon,mak aih kuang hajau.orang mlaysia manis jek ayatnye.hakhakhak.

credit: incik ahfat raksaksa


tapi sebaliknya,

bila malaysia kalah(contoh kalah 5-1 dengan indon)mereka akan..

kite dah kalah 5-1 aritu dengan indon.ni final mesti mau berlatih betul btul.lepas ni saya mau awak semua lari padang 81 pusingan.

no.5: huh..huh..huh..bro,ni baru pusingan ye ke-8.wa da pancit nih.

no.13: jangan banyak cakap.lari je la.lu ingat lu sorang je pancit?

ok nurshahrul, saya mau awak pass bola kat safee ini macam.tendang bola,dada kasi kebelakang.

hey khairul fahmi.awak kasi jaga itu pintu gol betul betul.lepas ni saya akan latih awak macam mana nak kawal mata bila kena laser.pegi ambil itu laser dalam beg saya kat atas bangku depan sana tu.

ni la yang pasukan malaysia buat bile mereka kalah dengan indon 5-1 masa match peringkat kumpulan.mereka berlatih bersungguh sungguh sampai menang.yey!





hitler mengamuk indon kalah

hayati la kehalusan seni pembuat video ni.

6 orang yang bole buat aku ketawa guling2

setiap orang mesti ada something or someone yang bole buat korang gelak yang tahap guling punye.aku ade 6 orang dalam kepala aku sekarang.

1. yang ketame skali ialah gadis ini.namanye ellen degeneres.funniest woman in amerika.seriously pempuan ni memang naturally funny.aku kalau tengok show die memang akan gelak sentiasa.ada jek gelagat die,yang buat semua orang akan gelak.kalau tengok sitcom die masa die muda mudi tu,memang terbaik.tapi satu jek,die ni lesbian.da kawen pun dengan pempuan name portia de rossi.portia ni artis gak.australian.die belakon dalam drama better of ted.huhu.ni bukti nye mereka adalah pasangan suami isteri.eh bukan.pasangan isteri isteri.

ni je la sorang artis oversea yang lucu bangat bagi aku.

2. yang kedua ni selebriti terkenal.afdlin shauki.pelakon,pengarah,penyanyi,pelawak.semua yang pe pe tu die la.very talented.aku start suke die sejak tengok movie die.buli.memang aku sangat suke.sejak tu suma movie yang ade kaitan dengan die aku suka.pastu tv show die semua terbaik.spontan and the latest oh yeah!memang sangat kelaka guling guling.

3.yang ni johan.die pun kelaka.tak tau nak cite ape pasal die.yang aku tau die kelaka.

4. yang ni pulak zizan.die ni cam kembar johan.ada dua orang ni jek atas pantas da bole buat pantas tu macam ade 20 orang.sangat best.

5. arwah din beramboi.die femes lambat.tapi bile skali die femes,memang klaka gile.aku paling suka die dalam spontan.pape pun,jom sedekahkan al-fatihah tuk arwah.

ok yang last skali ni memag yang paling terbaik bole buat aku gelak sorang sorang depan laptop ni sampai mak aku kate aku gile.haha.

mempersilakan..

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

6. Dato' Seri Samy Vellu Sangalimuthu.malas nak cite panjang panjang,mari kite sama sama hayati kefunny-an beliau.

tak nampak ke?meh aku taip balik.baik kan aku.

Favorite quote from Samy Vellu,

1. Samy Vellu on Pos Laju "BESOK KIRIM, HARI INI SAMPAI"

2. the one on tv when he is trying to say he was ashamed, he said "Kemaluan saya besar"

3. on drugs, he said "jangan hisap dada"

4. he said in ceramah "kita akan bina satu jambatan untuk orang-orang kampung di sini", one pakcik said "Datuk,sini takde sungai,buat apa bina jambatan?", and Samy gloriously replied "kalau takde sungai,kita bina sungai!"

5. he favorite quote on national television "toll naik sikit,manyak marah saya.you ingat semua ini toll saya punya bapak punaya kah!"

6. during the water shortage crisis "semua orang diminta jangan membuang airrr.."

7. during blood donation campaign in sg.siput "marilah kita semua menderma dara.."

8. during the opening speech of various function "selamat datang saudara-mara semua......."(actually it's saudara saudari)

9. at an opening ceremony "dipersilakan datin paduka rafidah aziz ke atas pentas untuk membuka kain"

10. commenting about his modesty "sebenarnya kemaluan saya sangat sangat besar"

haha..sangat terbaik la.credit untuk ohtidak

mesti ramai tertanya tanya kenapa nabil tak termasuk dalam senarai.hah,aku tak suka die.lawak die sume ciplak orang punye.

 

wah surprise

pagi tadi bangun tido,not exactly pagi la kan aku bangun.tengahari la juga.biasala cuti cuti malaysia ni bangun lambat memang syiok.huhu.ok ok berbalik kepada tajuk di atas,aku bangun bangun jek mak aku kata aku dapat parcel.ni hah buktinya.sila abaikan pemandangan sekeliling gambar ye.

nebes aku.siapa la yang bagi ni.yang lagi nebes ape la isik nye.mane la tau bom ke.haha nak tengok apa isik nye?

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

tada.....kiut kan.rupenye akak aku yang bagi.cimb clicks nye octopus.haha.sangat cute.sangat suka.lagi lagi yang pakai cap tuh.hala hala...ok ok aku tau ni gambar dalam plastik tak nampak jelas sangat.jap ek aku amik gambar yang lagi jelas lagi padat dan mampat.

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

teeheee..suke nye.

sape sape yang berminat bole la google sendiri macam mana nak dapatkannye.hoho.

thanks kakteh.kite suke.nanti bagi la lagi.

mereka hero malaysia



ye ye.ok.aku tau sume da tau pasal mende nih.malaysia menang piala AFF Suzuki 2010.tapi suke hati aku la nak cite jugak pasal ni.aku eksaited sebenarnya.walaupun aku so-so dengan bolasepak ni.tapi sebab berkaitan dengan malaysia yang sexy ni.memang aku eksaited.bangga.

kepada indonesia takpe tahun depan cuba lagi.kesian 5 tahun asik jadi naib juara jek.tu la,kutuk kutuk lagi negara orang.sampai bila la nak menang kalau asik nak mendengki dengan orang jek.kalian memang pendengki!so not good u know.ceh emo lak aku ni.jadi kan ini sebagai pelajaran.eh bukan.pengajaran.

terima kasih sebab buat malaysia cuti jumaat ni aka 31/12/10..

terima kasih lagi sekali kepada:

Goalkeepers
1 MOHD FARIZAL BIN MARLIAS
22 KHAIRUL FAHMI BIN CHE MAT
28 MOHD SHARBINEE ALLAWEE BIN RAMLI

Defenders
2 MOHD SABRE BIN MAT ABU
3 MOHD FAIZAL BIN MUHAMAD
4 MOHD ASRARUDDIN PUTRA BIN OMAR
5 NORHAFIZ ZAMANI BIN MISBAH
6 MOHD NASRIQ BIN BAHAROM
7 KHAIRUL HELMI BIN JOHARI
11 MOHAMAD AZMI BIN MUSLIM
18 MAHALLI BIN JASULI
24 MOHAMAD MUSLIM BIN AHMAD
27 MOHAMAD FADHLI BIN MOHD SHAS

Midfielders
8 SAFIQ BIN RAHIM
12 AMAR BIN ROHIDAN
13 AHMAD FAKRI BIN SAARANI
14 MOHD KHYRIL MUHYMEEN BIN ZAMBRI
15 GURUSAMY GOVANDAR KANDASAMY
16 KUNANLAN SUBRAMANIAM
17 ABDUL SHUKUR BIN JUSOH
19 MOHAMMAD FAIZAL BIN ABU BAKAR
21 MOHD AMIRULHADI BIN ZAINAL
23 BADDROL BIN BAKTHIAR
25 MOHD FANDI BIN OTHMAN
26 MOHAMAD ASHARI BIN SAMSUDIN
30 ABDUL HALIM BIN ZAINAL

Forwards
9 NORSHAHRUL IDLAN BIN TALAHA
10 MOHD SAFEE BIN MOHD SALI
20 IZZAQ FARIS BIN RAMLAN
29 CHANTHURU SUPPIAH

Coach: RAJAGOBAL R KRISHNASAMY

hamik ko the whole team aku bagi Credit(nah amik sorang 10 hengget kredit).walaupun bukan semua yang main tapi mereka juga memberi sumbangan.aku tak kenal pun semua player2 nih.i kenal abang khairul fahmi dengan abang safee jek sebab dorang femes.haha.uncle rajagobal pun i kenal.*mood gedik menjelma.teeheee..

thanks to abang najib sebab bagi cuti juga.ah kau ni macam la kau keje.

this is the best year end of 2010.

Dec 29, 2010

good luck malaysia

uhhh...hot nye pic atas ni.semoga pemakai pemakai jersi  ni akan berjaya untuk game malam ni kt jakarta..

malaysian,let's pray..

GOOD LUCK

Dec 27, 2010

isu laser: indon..boooooo

vs


kenapa aku boo indon?sebab dorang la yang mulakan dulu laser melaser nih.pastu da kalah nak salahkan laser.aha.soo immature.malaysia kalah ilek jek takde nak salahkan mana mana pihak.tak percaya?sila la hayati video bawah ni.

 


indonesia

....

....

....

....

....

....

....

....

....

boooooo

dumbest woman ever

homaigod..perempuan nih taktau negara hungary tu wujud kat muka bumi ni.memalukan jek jadi artis camni.

kaki


kaki siapakah ini.kasihan

Dec 26, 2010

zaman sekarang macam macam ada

lepas dah buat patung seks untuk manusia,buat pulak untuk anjing.agaknya orang yang buat ni da takde keje sangat da.


pastu ada lagi.untuk anjing jugak.orang sekarang semua sibuk dengan iphone.anjing pun nak jugak.iBone
hebat mereka kan.huhu


credit:oddee

siapa nak beli laser?


mari mari murah murah.kali ni ada kaler tambahan warna biru.harga bole runding.haha.kepada penyokong indonesia bole dapatkan laser ini di pasaran.jangan la bila dah kalah nak salahkan penyokong malaysia pulak.goal keeper die mesti takut coach marah sebab terus dapat idea cakap silau kena laser.idea mesti datang bila aritu malaysia lawan vietnam pun goal keeper die kate mata silau kena laser.lucu bangat kamu ni.waduh waduh.Lolos 3 gol kerana mata Markus telah dibutain.haha

apa pun good luck malaysia kat jakarta nti.

MALAYSIA sexy


sexy tak gambar atas ni?sexy kannnn..auwww
sebenarnye bangga malaysia boleh kalahkan indonesia 3-0.
hope malaysia menang lawan kat tempat dorang lak.huhu
aku bace kat fb ramai yang kate malaysia kalah la.seri la.bullshit la kepada mereka sebab cube la bagi semangat sket.ni awal awal da give up..hang pa pi duk negara lain pih.malaysia doesn't need that kind of people.

neway good luck for malaysia!!
luv malaysia sexy.

Dec 25, 2010

tips untuk mengelakkan pergaduhan sesama manusia

sape yang tengah berduka lara tu,tengok la video ni.dijamin anda akan bersuka ria.so funny.aku tengok banyak kali pun still bole jadi gile gelak sorang sorang.johan memang sangat mabeles lah.

di samping itu,bole la amalkan budaya yang di ketengahkan oleh sir tap hatemaknak tu.dapat mengelakkan pergaduhan iaitu budaya sindir menyindir.cara cara nya ialah seperti berikut:

1. keluarkan kata kata yang elok elok dan indah dengan nada yang tenang

2. pandang mata ke atas

3. letak kedua dua tangan di dada.

selamat beramal...

my BIG family

okeh sesi memperkenalkan family..hape la aku ni ade ke buat entri pasal lelaki macho dulu baru nak kenalkan keluarga tercinte.teruk la aku ni.oke oke.mari berkenalan ye.menurut tajuk diatas BIG tu bukan bermaksud keluarga yang ada ramai family member tapi keluarga yang family member die besar besar orang nya.termasuklah tuan punye belog ini.sile jangan terkejut ye semua.bile keluar dengan family orang sume mesti pandang pandang.aku tau dalam hati mesti dorang cakap,fuiyo gemuk gemuk family die.walaubagaimanapun,ecece gune penyambung ayat tu.tehee. walaubagaimanapun,haku peduhlik hape orang nak cakap ape yang penting aku sayang family aku..hihi.geli.depan depan takde maknenye aku nak sayang menyayang ni.tapi tu la hakikatnye.oke cukup la sekapur sirih ni.mari kite mulekan ye.aku ada 8 orang adik beradik.aku yang bongsu.

mak dan ayah.Zainal Abidin dan Zainun.mase ni baru ada 2 anak kot.tah.tak tau sbb aku tak lahir lagi pun.hihi.ayah meninggal dunia masa aku umur 10 tahun.kecik lagi aku mase tu.belum mumaiyiz lg pun kan.tapi da ajal ayah aku,redha je la.

mak sekarang.masih lagi membujang.cewah.seorang ibu tunggal yang bagi aku sgt berjaye membesarkan 8 orang anak.luv u mak.

anak ketame.eh pertama.balong.syah rizal zainal abidin.da kahwin,anak sorang.

dengan isterinye.kaklong.mesti la kaklong.da kawin dengan balong.pasangan ni suka menyanyi.mana mana ade kenduri kahwin sedara mesti la kelibat mereka yang akan menyanyi.

anak balong.satu satu nye cucu wan buat masa sekarang ni.hihi.muhamad azhan fikri bin syah rizal.sangat noti ye budak ni.manja berlebihan.

anak kedua.kakngah.syafiza intan zainal abidin.kakak yang selalu menjadi driver kami pempuan2 di rumah ni.

anak ketiga.syah farid zainal abidin.abanglang aka balang.da macam balang kuih da.hihi.tak tahan letak gambar passport.sorry la balang,ni jek ade pic balang dalam laptop ni.status da kahwin.

ni bukti nye.

anak kelima.eh bukan keempat.tengok ramai sangat adik beradik sampai lupa tangga kedudukan mereka.syah ewan zainal abidin.yang ni sape yang bawah dari die panggil bancik.yang atas atas panggil die donni.kenapa panggil donni?ada la sejarah nye.malas nak cite kang panjang berjela lak caption untuk pic nih.lain kali la den story yo.bancik da kahwin juge.mari lihat isteri nye.

tuuuu dia..kakchik and banchik.

anak kelima.kakteh.syafarina azura zainal abidin.haruslah letak gambar yang hot supaye tak dikecam oleh nye.hihi.

anak ke...ke bape tah.ke-6..ni uda.syahril anwar zainal abidin.aku salu nak balik rumah tiap tiap minggu uda ni la yang amik.ngade kan ak.hihi.

anak ke tujuh.aminur rasyiid zainal abidin.cube carik ape perbezaan die dengan adik beradik yang lain.tehee..family panggil die rasyid.aku jek panggil die abang.sebab aku kan adik.kuang hajau le kalau panggil name.

anak kebongsu.aku la tu.geli.ko ingat ko bongsu letak gambar masa bayi je la.ceh.hihi.name saya syadatul adawiya zainal abidin.disebabkn aku bongsu family panggil i baby.tibe tukar kate ganti diri kan.hihi.bile da besar sket panggil beb jek.malu la i da besar gedabak ni panggil baby.then sekarang name panggilan adalah cibeb.why?anak buah aku panggil cibeb.mula mula cik beb.cikbeb cikbeb cikbeb jadi cibeb.cube anda semua sebut cikbeb dengan cibeb.mana lagi senang ringkas pantas dan padat?da tentu la cibeb.jadi,cibeb la jadinye sekarang.

ni la cibeb..gedik kan baju siap ade name.oh ni baju family day moodkiah 2010.mahmood dan rokiah.tu name atuk dan nenek.

sekian sahaja la sesi perkenalan kite.moga berjumpa lagi di masa dan waktu yang sama dalam rancangan ohkaudabolediamsekarang....



ketaq lutut

ape tah yang ketaq lutut aku ni.semua orang pun mesti ada something yang buat mereka ketaq lutut kan.aku ni gedik sket.aku ketaq lutut bile tengok lelaki yang macho senyum.fuhh ketaq lutut wa cakap lu.apa maksud lelaki macho senyum?maksud saya di sini lelaki yang macho ialah lelaki yang bile die tak senyum orang cakap wah mamat ni macho nye.bile die senyum fuhh ketaq lutut beb.mari den tunjukkn sket contoh nye.

1.


collin farrel.ini die tak senyum.macho tak?machooooo....

nak ketaq lutut tak?tengok pic di bawah

....

....

....

....

....

....

....

ketaq tak?kalau tak tengok la yang lain kat bawah

2.

sape tak kenal sape nih,sile pegi terjun tingkap.bruce willis beb..tak kan tak kenal.jom tengok pic die yang yang mengketaqkan lutut.

tengok tengok.die sengih sket jek.cair akuh...next ialah actress yang aku idam idamkan tuk dijadikan pasangan hidup..ececececeh.aku memang mempunyai tahap idaman yang telampau.

3.
jensen ackles aka dean winchester aka hero supernatural aka my-kononkonon-future-husband..sangat maskulin kan.haddoi.lagi lutut ku diketaqkan dengan pic di bawah.

see see.sexy dan macho kan.dan yang terakhir yang paling menjadi igauanku siang dan malam.hamik ko perumpamaan aku ni.sila la lihat dibawah.

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

kalau tadi anaknye ni bapaknye.john winchester aka jeffrey dean morgan.walaupun da tua tp tengoklah ke machoan nye.haddoi la.dan tatap la wajah nye yang bukan setakat ketaq lutut tapi da sampai nak tecabut da lutut nih.

speechless.da da nak pegi kutip lutut yang da tecabut ni.