Dec 25, 2010

ketaq lutut

ape tah yang ketaq lutut aku ni.semua orang pun mesti ada something yang buat mereka ketaq lutut kan.aku ni gedik sket.aku ketaq lutut bile tengok lelaki yang macho senyum.fuhh ketaq lutut wa cakap lu.apa maksud lelaki macho senyum?maksud saya di sini lelaki yang macho ialah lelaki yang bile die tak senyum orang cakap wah mamat ni macho nye.bile die senyum fuhh ketaq lutut beb.mari den tunjukkn sket contoh nye.

1.


collin farrel.ini die tak senyum.macho tak?machooooo....

nak ketaq lutut tak?tengok pic di bawah

....

....

....

....

....

....

....

ketaq tak?kalau tak tengok la yang lain kat bawah

2.

sape tak kenal sape nih,sile pegi terjun tingkap.bruce willis beb..tak kan tak kenal.jom tengok pic die yang yang mengketaqkan lutut.

tengok tengok.die sengih sket jek.cair akuh...next ialah actress yang aku idam idamkan tuk dijadikan pasangan hidup..ececececeh.aku memang mempunyai tahap idaman yang telampau.

3.
jensen ackles aka dean winchester aka hero supernatural aka my-kononkonon-future-husband..sangat maskulin kan.haddoi.lagi lutut ku diketaqkan dengan pic di bawah.

see see.sexy dan macho kan.dan yang terakhir yang paling menjadi igauanku siang dan malam.hamik ko perumpamaan aku ni.sila la lihat dibawah.

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

kalau tadi anaknye ni bapaknye.john winchester aka jeffrey dean morgan.walaupun da tua tp tengoklah ke machoan nye.haddoi la.dan tatap la wajah nye yang bukan setakat ketaq lutut tapi da sampai nak tecabut da lutut nih.

speechless.da da nak pegi kutip lutut yang da tecabut ni.






0 Comments:

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home