Dec 30, 2010

mereka hero malaysia



ye ye.ok.aku tau sume da tau pasal mende nih.malaysia menang piala AFF Suzuki 2010.tapi suke hati aku la nak cite jugak pasal ni.aku eksaited sebenarnya.walaupun aku so-so dengan bolasepak ni.tapi sebab berkaitan dengan malaysia yang sexy ni.memang aku eksaited.bangga.

kepada indonesia takpe tahun depan cuba lagi.kesian 5 tahun asik jadi naib juara jek.tu la,kutuk kutuk lagi negara orang.sampai bila la nak menang kalau asik nak mendengki dengan orang jek.kalian memang pendengki!so not good u know.ceh emo lak aku ni.jadi kan ini sebagai pelajaran.eh bukan.pengajaran.

terima kasih sebab buat malaysia cuti jumaat ni aka 31/12/10..

terima kasih lagi sekali kepada:

Goalkeepers
1 MOHD FARIZAL BIN MARLIAS
22 KHAIRUL FAHMI BIN CHE MAT
28 MOHD SHARBINEE ALLAWEE BIN RAMLI

Defenders
2 MOHD SABRE BIN MAT ABU
3 MOHD FAIZAL BIN MUHAMAD
4 MOHD ASRARUDDIN PUTRA BIN OMAR
5 NORHAFIZ ZAMANI BIN MISBAH
6 MOHD NASRIQ BIN BAHAROM
7 KHAIRUL HELMI BIN JOHARI
11 MOHAMAD AZMI BIN MUSLIM
18 MAHALLI BIN JASULI
24 MOHAMAD MUSLIM BIN AHMAD
27 MOHAMAD FADHLI BIN MOHD SHAS

Midfielders
8 SAFIQ BIN RAHIM
12 AMAR BIN ROHIDAN
13 AHMAD FAKRI BIN SAARANI
14 MOHD KHYRIL MUHYMEEN BIN ZAMBRI
15 GURUSAMY GOVANDAR KANDASAMY
16 KUNANLAN SUBRAMANIAM
17 ABDUL SHUKUR BIN JUSOH
19 MOHAMMAD FAIZAL BIN ABU BAKAR
21 MOHD AMIRULHADI BIN ZAINAL
23 BADDROL BIN BAKTHIAR
25 MOHD FANDI BIN OTHMAN
26 MOHAMAD ASHARI BIN SAMSUDIN
30 ABDUL HALIM BIN ZAINAL

Forwards
9 NORSHAHRUL IDLAN BIN TALAHA
10 MOHD SAFEE BIN MOHD SALI
20 IZZAQ FARIS BIN RAMLAN
29 CHANTHURU SUPPIAH

Coach: RAJAGOBAL R KRISHNASAMY

hamik ko the whole team aku bagi Credit(nah amik sorang 10 hengget kredit).walaupun bukan semua yang main tapi mereka juga memberi sumbangan.aku tak kenal pun semua player2 nih.i kenal abang khairul fahmi dengan abang safee jek sebab dorang femes.haha.uncle rajagobal pun i kenal.*mood gedik menjelma.teeheee..

thanks to abang najib sebab bagi cuti juga.ah kau ni macam la kau keje.

this is the best year end of 2010.

1 Comments:

At Dec 30, 2010, 3:00:00 AM , Blogger khalidahmacambaguss~O_o said...

cam bongek nye ayat! hahaha... tahniah malaysia... seksi yer katanya

 

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home