Dec 26, 2010

siapa nak beli laser?


mari mari murah murah.kali ni ada kaler tambahan warna biru.harga bole runding.haha.kepada penyokong indonesia bole dapatkan laser ini di pasaran.jangan la bila dah kalah nak salahkan penyokong malaysia pulak.goal keeper die mesti takut coach marah sebab terus dapat idea cakap silau kena laser.idea mesti datang bila aritu malaysia lawan vietnam pun goal keeper die kate mata silau kena laser.lucu bangat kamu ni.waduh waduh.Lolos 3 gol kerana mata Markus telah dibutain.haha

apa pun good luck malaysia kat jakarta nti.

3 Comments:

At Dec 26, 2010, 11:28:00 PM , Blogger ahfat said...

nak satu !

 
At Dec 26, 2010, 11:59:00 PM , Blogger Syadatul Adawiya said...

dapatkan di pasaran.aku xjual.haha

 
At Dec 27, 2010, 1:59:00 AM , Blogger ikeen said...

alasan jew laser 2..huhu

 

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home