Jan 13, 2011

10 perkara yang bole dilakukan di rumah sewa part2

1. ajak housemate main permainan yang kita selalu main mase kecik2 dulu contohnye galah panjang,police and thieve,lubang tikus,tengteng dan bermacam lagi.

2. ambil pisau,pegi kat salah sorang housemate anda(lebih bagus kalau yang sedang online) renung mata dia,saiko die sket,bila da nampak raut wajah die yang takut,gelak kuat2 sambil lari keliling dia.

3. kumpulkan baju kotor semua housemate anda,bawak masuk dalam bilik air dan basuh walaupun  kat rumah ada mesin basuh.

4. kejutkan housemate yang sedang tidur dan suruh dia bangun dari katil.pastu baring kat katil dia dengan selamba dan terus buat2 tidur.(cara ni amat tidak digalakkan)

5. ambil barang penting housemate seperti hp dan sorrokkan di tempat terpencil.bila dia kelam kabut carik, kita buat2 tolong dia carik dan pulangkan balik barang dia dengan harapan dia akan belanja ABC sebab tolong dia carik barang dia yang hilang.

6. pinjam laptop housemate. bukak mana2 laman web porno dan jadikan default page dia bila dia online.kemudian pulangkan laptop dia dan minta maaf pastu terus blah.biarkan dia tertanya tanya kenapa kita minta maaf.

7. bila housemate tengah study tutup semua lampu kat rumah dan bila dorang tanye,cakap blackout dan terus berlalu dengan selamba.

8. alih semua kedudukan almari anda ke posisi yang lain.kalau jumpa sekumpulan semut yang tengah berbaris,ikut la arah tujuan semut itu.mungkin kita akan jumpa di mana tempat persembunyiannya.

9. buat bulatan di sekeliling tempat yang kita duduk dengan pensel(guna marker permanent lebih afdal) dan beritahu housemate anda yang itu adalah kawasan anda dan sesiapa tak boleh masuk.

10. masa sedang berborak dengan housemate,buat muka mengerang kesakitan dan terus buat2 pengsan(cara ini juga tidak digalakkan)

10 perkara yang bole dilakukan di rumah sewa part1

0 Comments:

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home