Jan 23, 2011

agak-agak bos marah tak nanti?

kepada sesiapa yang rasa diri dia bos, i nak tanya ni. agak2nye u all marah tak kalau one of your worker wears this kind of tie to office?
kalau i jadi bos, i memang nak semua pekerja i pakai tie yang cute2 ni.baru la happening kan opis i nanati.*ah kau ni kuat berangan. jom layan tie2 yang cute.

stylo bhaai...




yang ni kalau kat opis aku tak bole.haram.tapi kalau dia kate air zapple,bole.





crime scene.siap ada tali gantung tu.hoho





kalau boring2 masa meeting bole la selesaikan crossword puzzle ni





kat opis juga bole check tahap kehebatan kerabunan mata masing2





telan ayaq liuq cek tengok tie ni.lapa.lapa.





cool.





kalau time bulan pose puasa ni memang menguji minda





cool.





this for taxi driver patut dikuatkuasakan untuk pakai ni





tetris.haha.siap ada score bagai



p/s: nanti nak belikan la jugak tie camni tuk laki i...auwww,gatai hang

4 Comments:

At Jan 23, 2011, 4:16:00 AM , Blogger MéuzAngelo™ XXIII said...

mmg stylo..! aku suke yg tie eskrem tuh..! ;D

 
At Jan 23, 2011, 10:20:00 AM , Blogger amie said...

agak2 kalo pakai tie ni..kena halau dengan penemuduga tak? :P

 
At Jan 23, 2011, 12:05:00 PM , Blogger Syadatul Adawiya said...

encik amie,rasenye takde la sampai kene halau tp harapan untuk dapat keje agak tipis la.huhu

 
At Mar 9, 2011, 2:41:00 PM , Anonymous Anonymous said...

Memang konfem bos bengang. Kita berhibur jap dengan pantun kelakar di bawah, yang dipetik dari buku ‘Alamak, Bosku Seperti Hitler!’ hahaha:

Pagi-pagi, sudah mencemuh,
Si pemandu terus terdiam mengeluh,
Bos ini jenis yang kecoh,
Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

“Ada pelanggan hendak jumpa”,
Itulah kata si setiausaha,
Bos enggan, mengantuk katanya,
Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

Bos memanggil mesyuarat mengejut,
Ada pekerja berjalan bak siput,
Bos pun menengking sampailah semput,
Para pekerja terkentut-kentut.

 

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home