Jan 27, 2011

bodo.jangan curik wireless aku la!

siapa kat rumah dia ada pasang wireless angkat tangan!*aku tengah angkat tangan ni.penah tak tetibe jek korang nak online jadi lembap giler?penah!*kau memang la vodo,housemate ko da bape orang,pastu amik line murah.banyak bunyik lak.sekeh kang.
kadang2 kalau kita tengok nama2 wireless orang,ada yang letak nama,ada letak kata2 makian dan bermacam lagi.jom tengok macam2 nama wireless orang.

haha



marah betul tu.



bondage club?erk.



lucah



sopan sindiran dia



lucah lagi.



you are so mean



not free so get stuffed.this is not free eiter.haha.siap bole balas2 jiran tetangga ni.sangat muhibah.



gulp.jahat kawan dia.haha


dan yang last skali ni nama wireless kat rumah den. masa mula2 install dulu housemate den lotak namo KAMI.ceh skema lak budak ni.apo laie,den pun tuko la.takut2 mana la tau jiran sebelah nak curik,kita saiko sket.*alah,kalau nak curik,curik jugak.



so kepada semua2 yang suka mencurik line orang tu, isap insap la.tak baik curik2 ni.



15 Comments:

At Jan 27, 2011, 12:10:00 AM , Blogger nurredvelvet said...

hahaha.lawak lah

 
At Jan 27, 2011, 1:07:00 AM , Blogger LeHa said...

sape kwn hang tuh??haha
giler sengal....

 
At Jan 27, 2011, 1:19:00 AM , Anonymous izwanyusof said...

pedas tuh kena..

 
At Jan 27, 2011, 1:31:00 AM , Blogger kyo_9 said...

huhu.. ak ingat ko nak ajar cara nk halang orang daripada kebas line.. ;)

 
At Jan 27, 2011, 2:20:00 AM , Blogger LolliPop duDe said...

ngahaha! sadis giler nama2 dia

 
At Jan 27, 2011, 2:31:00 AM , Blogger Syadatul Adawiya said...

encik kyo,haha cara nk halang cek taktau tapi cara nak kebas line org bole la.tp takdapat la nk hajo kt dlm blog,mau kne saman nti.huhu

 
At Jan 27, 2011, 2:51:00 AM , Blogger ahfat said...

sepanjang aku duduk rumah sewa ni, rumah aku xpenah ade strmyx =)

walaupun jiran sebelah org kelantan, tp mereka baik hati =)

 
At Jan 27, 2011, 6:24:00 AM , Blogger Fariq said...

hahaa,,, memang fedup giler la tgh nak surf tenet slow,, lagi sakit hati bila jiran lak yg sibuk surf sama guna wireless kita,, adeh

Cuba Jangan Cakap Guna Hidung

 
At Jan 27, 2011, 12:26:00 PM , Blogger S.3.V.3.N said...

ingat nak curi..x pasal2 kena maki dulu. haha

 
At Jan 27, 2011, 1:39:00 PM , Blogger hana said...

haha..
sengal!!!

 
At Jan 27, 2011, 2:00:00 PM , Blogger Syadatul Adawiya said...

encik ahfat.hahaha.anda keji.huhuhu

 
At Jan 27, 2011, 4:19:00 PM , Blogger Myvitrd said...

bagi aku kalau taknak kena curi.. korang letak password yang power2 sikit jgn guna pass yg defaut.. hik2.. aku tak suka curi2 ni..

 
At Jan 27, 2011, 10:26:00 PM , Blogger Nur Autumn 감미로운 said...

mcm mane nk tuka nma wireless eh?

 
At Jan 27, 2011, 11:49:00 PM , Blogger Syadatul Adawiya said...

taip 192.168.1.1 kt web browser
pastu ade keluar page tuk setting router.bole la tuka name kt situ.

 
At Jan 28, 2011, 12:19:00 AM , Blogger Syadatul Adawiya said...

@ahfat
kau keji..ahaha

 

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home