Jan 28, 2011

Cara tukar bahasa facebook kepada bahasa lanun

Siapa nak bahasa kat facebook dia jadi bahasa yang tersangat la cool di dunia *wah hover la tu kan* iaitu bahasa Jack Sparrow Pirate of the carribean. Memang sangat cool hokey! Meh cek ajaq meh. Untuk pemandangan yang lebih indah, sila klik pada gambar.

1. Yang ketama pertama sekali, pi kat bawah skali page facebook anda yang ada tulis English(US)


pi bawah sekali yek tuan2 dan puan2.


2. Nanti akan keluar aiskrim pop up window dan pergi kat English dan pilih English(Pirate.





3. Dan hasilnya sangat membanggakan ye kawan2. Saya sangat suka.


Sangat cool kan. Mari la kawan2 semua,kita jadi pirate.yeh!

Selamat mencuba  


  

3 Comments:

At Jan 28, 2011, 2:46:00 PM , Blogger lionteen said...

nak try la jugak.hehe

 
At Jan 30, 2011, 12:26:00 AM , Blogger Muhammad Hanif Bin Ahmad said...

macam best jer...


Jemput lawat & follow my blog yer.
http://yanglurus.blogspot.com/

 
At May 13, 2013, 11:38:00 PM , Blogger Qhamel said...

hahaha.. sgt cool!
nak tergelak gak baca ayat2 kat fb bila dah buat.
lg2 ayt nak decline friend request.

 

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home