Jan 30, 2011

Cara untuk mengetahui password kawan2 di facebook

Haa...semua jahat nak belajar kan macam mana nak tau password kawan2 kat facebook. Tak baik tau.dosa.*ah, macam la kau baik sangat.memang aku baik pe.nak kongsi ilmu yang aku dapat dengan semua orang.hihi.
ok2 jangan buang masa lagi,jom tengok cara2 nya kat gambar di bawah ni. macam biasa,sila lah klik gambar untuk menzoomkan gambar tu.

hanya satu step, copy status 'rob' tu, dan paste kan ke status anda.*eh,mana boleh copy,ni kan gambar. taip balik status itu, kalau bole translate kan ke bahasa melayu supaya kawan2 berasa lebih yakin. dan tunggu hasilnya. 

selamat mencuba..lalalalalala

2 Comments:

At Jan 31, 2011, 4:30:00 PM , Blogger khalidahmacambaguss~O_o said...

mongoknye...x pasal2 je aku dah tau paswed kengkawan ko...hahaha....

 
At Jan 31, 2011, 7:08:00 PM , Blogger Ratu Sulaman said...

uuu... da tgk ni da, golek2 aku gelak

 

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home