Jan 21, 2011

cerita baby lahir yang meragukan

1. Ibu yang lahirkan anak pada 10.10.10, 09.09.09 and 08.08.08
Perempuan ni sangat best okey. Anak ketame pertama dia *the girl in pink* lahir 08.08.08. Tarikh tu pun memang ong. Pastu the next year,she delivered baby boy pada 09.09.09. Ok maybe her luck. The latest pada 10.10.10 *masa tragedi kemalangan yang teruk tu* dia dapat baby girl. Woah, nice! [link]



2. Baby girl ni lahir pada 11.1.11 at 1:11 am
Ni lagi satu coincidence yang sangat besh. Pasangan Amy Zeller dan Codjo Mensah dari Eagan menyambut kelahiran anak perempuan depa, Flora Fauna Mensah di United Hospital in St. Paul. pada 11.1.11 at 1:11 am. [link]



3. Si kembar beranak bersalin at the same day, at the same hospital
Amy Gilbert dan Allison Oliverio, both 25-years-old, melahirkan anak pertama mereka pada hari yang sama. Anak depa ni beza 14 menet jek. Pastu doktor yang sama lak tu yang sambut baby dorang. Camne dorang rancang ek?*cukup,takyah kau nak pikir benda yang tak perlu dipikirkan.[link]



4. Lima orang ahli keluarga yang sama share the same birth date
takde lak gambar family member yang lain.ni yang the latest la ni.huhu
Suratan atau kebetulan atau a very great planning. Lima orang family member ni dari generasi yang berlainan.yang the latest, Mila AF5 lahir pada 29 March 2010.
Semuanya bermula 70 tahun dahulu, Anita Marshall, diikuti dengan anaknya, Alicia Bams.Pahtu cucu Anita, Eddie Marshall dan Sydne Freeman. Last skali,si mila ni la.hoho. [link]


5. Perempuan ni bersalin 3 jam selepas dia tahu yang die mangandung.dem

Belinda Waite, 21, ulang alik ke hospital for the past 9 months dan diberitahu yang dia ada penyakit severe case of Irritable Bowel Syndrome (IBS) dan gout. Pada February 6th, 2010 malam sebelum Louise lahir, Miss Waite pergi hospital lagi sekali sebab sakit-sakit badan katenye. Pada 10 pm doktor mengesyaki mengesahkan yang dia mengandung 3 bulan walaupun pada hakikatnya dia tengah pregnant 9 bulan. 3 jam lepas tu,lahir la baby girl Louise tu. "terkojut den" kata Miss Waite apabila dia tiba2 beranak.[link]


6. Si kembar yang lahir dengan beza 1 minit tapi dalam tahun yang berbeza
mana tah lagi seorang.cek jumpa gambar ni jek
Northern Illinois couple, menyambut anak perempuan last minute of 2010 pastu kembar lelaki in the first minute of 2011. Ashley Fansler memberanakkan Madisen Carin Lewis at 11:59 pm. Seminit kemudian, Aiden Everette Lewis pulak lahir at 12 am. tak best nye, kembar tapi nanti sorang darjah 3 sorang lagi darjah 2. [link]


7. Mula-mula 1,pastu 2, pastu 3

takde gambar baby ye kali ni.
Perempuan nih, Natasha Wilson, baru jek lahirkan anak kembar tiga. Anak sulong dia, Nicholas then followed by twins, James Jr. and Isaiah. Masa tu, mak dia cakap la, tah2 lepas ni dia dapat triplets pulak. Masin noo mulut mak hang. sekarang dia ada 6 boys. [link]


8. Pasangan yang dapat 'black and white' twins......twice

Pasangan mixed-race British pelik bila dapat anak kembar yang hitam putih dua kali. No komen. *kau ingat kau artis ke nak cakap no komen nih. What can i say, it's just kuasa ALLAH. tapi ok gak,variety sket family dia.haha. [link]

p/s: i teringin nak twins..gatai.teehee

3 Comments:

At Jan 21, 2011, 7:24:00 PM , Blogger miss anne said...

terlalu banyak coincident la..
tapi yang menariknya kembar black and white...
mak bapak dia black and white ker?

 
At Jan 21, 2011, 8:43:00 PM , Blogger Syadatul Adawiya said...

maybe la kot sebab dia kata mixed-race.xtau la race ape.huhu

 
At Feb 25, 2011, 4:26:00 AM , Blogger sembil9n said...

wuyooo~ :) Kalau Allah benarkan..semua boleh~

 

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home