Jan 7, 2011

di youtube juge boleh main game snake

siapa tau game snake?ala,game yang ada kat tepon nokia 33 seposen (3310) tuh..dulu masa zaman dahulu kala,aku cuma ade tepon tu jek.pastu eksaited main game tuh.bersungguh sungguh nak kalahkan high score sendiri.kekeke..tapi sekarang henpon da canggih,takde da game nih.tapi i jumpe game ni kat youtube.taktau la kalau hangpa sume da tau pasal ni lame da.aku jek yang jakun nih.meh i aja meh cmne.

setep 1: bukak mane2 video kat youtube

setep 2: pause video tu mase menet ke 0:00

setep 3: tekan pastu hold left-key kat keyboard

setep 4: sambil2 hold left-key tu,tekan pula up-key

pastu.....tadaaaaaa...ulau pun keluau.yey da bole main.

tengok.bersungguhsungguh aku lukis ni guna paint tau.mane tau ada yang tak reti membace.
teehee..mintak mahap kalau ada yang terase.
nak tengok hasilnye?jom main scroll2
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....


tadaaaa...click gambar untuk tumbesaran.

ni yang sempat aku main.haha.laju snake ni bergerak.kelam kabut la nak tekan print screen nye,dengan nak main nye.haha.aku memang takde keje kan.



p/s: video yang aku tengok tu memang best.haha.da jadi habit lak bukak youtube carik video baru budak tu.untung2 dapat la jodoh dengan orang yang terel main gitar cam budak tu.teeheee.

0 Comments:

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home