Jan 24, 2011

kecik-kecik da pandai seks

huiyo..sangat kontroversi tajuk entri kali ni. i ambil dari blog ni. masa tengok i was like "gulp,omaigod.speechless." sangat tak sangka budak2 sekarang ni terlalu advance.masa i umur macam dorang ni,i cuma tau mintak mak 20 sen nak beli askem malaysia yang makcik eton jual. TO ALL PARENTS,PLEASE WATCH OUT YOUR KIDS.apa yang mereka buat,tengok,main,semua perlu ambil tahu hokey!i was very upset watching these pictures.just nak share dan bagi peringatan kat ibu bapa kat luar and of course to myself..sedihnye...rasa cam nak nangis walaupun budak2 ni takde kene mengena dengan i tapi sangat sedih...T_T












please..please..please..please..please..please to all mom and dad,tengok la anak2 tu jangan sampai jadi macam ni.

2 Comments:

At Jan 24, 2011, 3:08:00 AM , Blogger good_boy said...

huhu..1st time tgk ni.
kesian btul..kcik lg...

good_boy latest post cara join heartbeat.my

 
At Jan 24, 2011, 7:47:00 AM , Blogger cik dibadeebut said...

nape jadi begitu.. huhu

 

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home