Jan 31, 2011

risau..risau..

apa yang risau sangat ni?takkan taktau lagi.pasal rusuhan kat Egypt tu la. Actually aku takde la family yang study sane tapi bila baca blog2 yang cite adik,abang,kakak depa kat sane sekarang, tibe2 terisau skali pulak. Seriously, i risau nasib student2 kat sane. I ada adik angkat kat sana, risau nye bila teringat kat dia. Wan, akak doakan wan ok kat sane..huuuu..tak dapat contact..risau...risau...tolong la bawak dorang semua balik sini cepat2..kalau nak tau labih lanjut,lompat kat sini.
ni ade gambar saya ambik dari blog ni. nak tau update pasal kes ni bole lompat situ ye.
kesian nye depa...risau..risau...

0 Comments:

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home