Jan 11, 2011

semua facebook punye pasal

1. bertemu jodoh di facebook with their name exactly the same 

apa yang pelik nye pasal dorang ni bukan sebab jumpe online.tu da biasa dengar kan kan.tapi sebab name dorang same..best best..lelaki tu dari Texas,namenye Kelly Hildebrandt kenal la dengan pompuan ni name Kelly Hildebrandt jugak. mula mula,the girl tu saje saje nak carik mane la tau ade orang yang same name dengan die kat fb.pahtu keluar la profile lelaki itu. gambar profile picture lelaki tu pulak tak pakai baju,pempuan tu was like 'oh sexy nye' terus jatuh cintan. die pun mula kan la langkah petama.mula2 kenal,kawan and last2 depa pun nak kawen.oh, so suhweet...




2. bertemu keluarga setelah di kidnap 22 tahun lepas

Alex Anfuso dari Itali telah diculik oleh ayah die sendirik masa umur 5 tahun.apaknye bawak die duduk kat Cairo (wah aku tehingin nak pi melencong eh melancong kat cairo).die guna name lain.pastu bile ada pesbuk nih,die pun post: "My name is Alex. I am looking for my family. I am looking for my mother". die pun start le misi mencari family nye gune pesbuk nih. last2 die pn dapat la jumpe family die tapi mama nye telah passed away.sian tapi at least die dapat jumpe family die yang lain kan.




3. bakal perantin eh bukan.pengantin.bakal pengantin perempuan batalkan perkahwinan lepas jumpa gambar tunang die tengah peluk mesra dengan perempuan lain kat facebook


beberapa hari sebelum kahwin,pempuan ni dumped tunang die sebab nampak gamber tunang die tengah berpeluk pelukan bercumbu cumbuan dengan pempuan lain.peh,kalau aku pun hangin.sebab marah punye pasal,pempuan nih tampal poster all over Rome bile die jumpe gambar tunang die *sile rujuk gambar di atas.pastu ni ayat die:(english translation)Thank goodness there's Facebook! At least I've discovered you're a traitor pig before the wedding! Signed, your former betrothed bride and the 548 guests of our wedding".




4. terlepas dari tuduhan mencuri

Rodney Bradford, 19 tahun posted “Where's my pancakes" kat facebook pada Sabtu,17  Oct, at 11:49. esoknye, die kena tahan sebab di saspek dalam kes mencuri. lawyer die,Robert Reuland jadikan facebook entri tu sebagai alibi sebab masa post tu same dengan masa kes curi tu.die pn terlepas.pheuw.tahniah



0 Comments:

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home