Jan 10, 2011

tolong ingatkan aku

okey2..sume nak buat entri pasal ajl.aku pun nak jugak la.ana raffali menang.i'm speaches.speaches.aku so-so jek.kalau aku jadi juri,aku nak black menang vokal terbaik.tapi takpe la.ade jugak la dia menang lagu drama king tuh.tapi performance faizal tahir memang tip top la.dua2 lagu pun best.dah dah.cukup pasal ajl.sume pun da tau kan ape result nye.kalau tak tau google je la ek.

ni pasal entri i sebelum ni.it's a fake!demmit.

http://www.blogtechnical.com/286/facebook-shut-down-hoax-spreads-like-fire.bt

tapi kan.tapi kan...edri hensem kan tadi.teheee..kan bagus die menang..*kau apsal tibe2 cite pasal ajl balik.

baju sheril *betul ke aku eja name die?*baju die yang kuning tu sangat homaigod.i'm speaches.buruk gile.baju dato' K,eh dato' siti sangat cantik hokey..

tadi tengok ajl kat kedai nampak zizan.saje nak gitau.lalalalala

sape nak pecaye,pecaye la.tanak pecaye sudah.lalalala

ok.babai



0 Comments:

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home