Feb 6, 2011

Mereka Cacat Tapi Mereka Hebat

Nama dia Liu, umur 27 tahun. Dia kudung dua2 tangan masa umoq 7 tahun terkena renjatan electrik. Dia belatih bawak moto camtu selama 10 tahun. Hebat kan



Mark Stutzman, 28. Kudung sejak lahir dan sangat hebat memanah. Kalau nak tengok dia memanah dengan hebat dan seksi, boleh la kelik sini



Ini memang i sangat mengkagumi ye. Liu Wei, eh Liu jugak name die. Hmm. Dia kudung sebab terkena renjatan elektrik. Eh same jugak. Hmmm *again. Dia masuk China's Got Talent and surprisingly, di menang! *clap clap*. Nak tengok dia main piano pakai kaki? sini sini. Lepas dia menang tu, dia cakap “There's no rule that says piano can only be played with hands. And if there was, it's officially broken."



Nama tak dapat di kesan. Dia dulu chef kat Beijing. Dia kudung ni sebab satu kejadian penletupan bom.*sila maafkan bahasa saya*. Nak tengok video? Ada ada. 



Kyle Maynard sekarang ni pakar motivasi tentang nak bagi motivasi kat orang orang macam dia la. Dia top wrestler kat sekolah and sampai sekarang la. Memang dilahirkan kudung tangan dan kaki. Dia juga ada video.



Ni orang dolu dolu. Tommy McAuliffe was the 'World Champion Armless Golfer'. Dia lahir pada tahun 1893. Tangan dia kena potong sebab tergilis ketapi. Erghh. Nak tengok video? Takde. Mungkin video camera not yet been invented masa tu. Yang ada cuma kamera.


Perempuan ni sangat hebat. Saya kagum. Graduate dalam bidang Psychology. Boleh menulis, probably guna kaki la kan. Boleh menaip, drive a car, sikat rambut, dan guna telefon. Hebat kan. Ada lagi hebat, dia beliau seorang penari, dan ada double black belt in TeKwan-Do. Dan yang paling mengkagumikan diri saya ini, dia bole drive kapal terbang. Nama dia Jessica Alba Cox. Aku yang cukup semua sifat ni pun kadang kadang makan suruh mak aku suap. Mari terbang bersamanya........


 Ada lagi sebenarnya. Tapi malas nak tulis lagi. Nanti sambung ye sayang sayang ku sekelian. Tata.

3 Comments:

At Feb 6, 2011, 1:43:00 AM , Blogger Sekamar Rindu said...

salam..

semua orang ada kelebihan masing2..

sangat teruja melihat pics awak ni..

**folllow ur blog

 
At Feb 6, 2011, 3:01:00 AM , Blogger Syadatul Adawiya said...

@Sekamar Rindu
yup.kita patut bersyukur dengan apa yg ada

 
At Feb 6, 2011, 3:02:00 AM , Blogger Syadatul Adawiya said...

This comment has been removed by the author.

 

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home