Feb 15, 2011

Ni blog kawan saya yang seksi. Jom terjah Blog mereka.

Hai semua. Tibe tibe hari ni rasa cam baik nak promote blog kawan kawan sempena Maulidur Rasul. Selalu kalau tengok tengok blog lain, semua mesti promote blog yang memang dah semua orang tau. Buat ape nak promote lagi kan. Belog yang i nk promote ni semua dari kawan kawan i yang selama ni telah beri kerjasama menaikkan traffik blog saya yang tak seberapa ni. Mereka semua memang seksi. aauuwwwww...

ni belog izzati. housemate i. bace ah blog die. best



ni belog kawan i. die selalu tinggalkan jejak bile die singgah blog i. die ni kire otai jugak la dalam belog2 ni. tapi sebab die kawan i, haruslah masukkan dalam senarai 



ni sahabat geli2 dari sekolah rendah lagi. beliau juge kire da lame jugak belog2 ni. die terel lukis inai orang kawen yang corak2 tuh.pegi la lepak kt belog die.




ni housemate i juge. die kire cam baru nak berjinak jinak dengan belog2 ni same macam i. so let's go to the zoo. eh tak, let's cekidaut belog beliau.



So, ni jek buat masa ni. Nanti kalau ada lagi, i buat lagi entri macam ni. Rajin2 la tinggalkan jejak ye bile singgah blog busuk ni.oho. Jom semua support belog takde tajuk. *nak jugak promote blog sendiri.teehee.babai
 

4 Comments:

At Feb 15, 2011, 2:11:00 AM , Blogger khalidahmacambaguss~O_o said...

haha...mekasih promot belog busuk aku tu... sayang kamooo

 
At Feb 15, 2011, 10:41:00 AM , Blogger ahmad endo said...

aku dah mengecek....hehehe

 
At Feb 15, 2011, 5:38:00 PM , Anonymous budak baik said...

mana boleh tukar nama adah..

 
At Feb 16, 2011, 10:31:00 PM , Blogger ahfat said...

yaww yawwww .

 

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home