Feb 8, 2011

Aku benci kau lelaki keji

Perbualan di facebook message:

Lelaki keji: Hai awak, kenapa awak tak approve saya?
Adahadawiya: Hehe. Saya jarang approve orang yang saya tak kenal. Awak kenal saya ke?
Lelaki keji: Oh yeke. Saya tengok friend awak yang 500++ tu semua awak kenal ke?
Adahadawiya: Kenal kot. Kawan2 dari sekolah rendah sampai sekarang.
Lelaki keji: oic.. Awak ada boyfriend?
...
...
Lelaki keji: Kenapa tak balas?
Adahadawiya: Takde. Tapi kawan lelaki ramai la.huhu
Lelaki keji: Kalau camtu, biar saya jadi boyfriend awak je la.
Adahadawiya: Haha. Lawak la kau ni.
Lelaki keji: Kenapa? Bukan semua perempuan mesti nak ada boyfriend ke?
Adahadawiya: Tak semua camtu. *da malas nak layan da
Lelaki keji: Alah semua perempuan memang macam tu. Bosia gatal. Suka main batang.

Oh damn. Menyesal haku layan mamat ni. Sangat keji.
*dialog di atas ditulis semula mengikut kadar memori yang tak seberapa ni. Nak tunjuk, dah delete pulak message tu akibat dari perasaan amarah.

Benci. Benci. Jahat. Jahat.. What was he thinking? Are all girls like that? Mungkin perempuan perempuan yang dia kenal semua camtu. Tapi jangan nak samakan semua perempuan macam tu. Jahat tau. Kau tu yang gatal miang keji durjana. Pegi kau carik perempuan lain. Kepada perempuan kat luar sana, jangan layan lelaki camni. Menjatuhkan maruah kaum, bangsa, agama dan negara jek.

baik kau pegi lari sekarang sebelum abg gerard butler ni bunuh kau.

6 Comments:

At Feb 8, 2011, 4:34:00 AM , Blogger A.D.A.M. said...

Mmg keji. -___-''

 
At Feb 8, 2011, 4:37:00 AM , Blogger Raja Fiqri said...

suka. :)

 
At Feb 8, 2011, 4:51:00 AM , Blogger Syadatul Adawiya said...

sgt keji

 
At Feb 8, 2011, 12:20:00 PM , Anonymous antudegil said...

rage2! tumbok lelaki keji itu. erk.. kalau dapat la.

 
At Feb 8, 2011, 3:51:00 PM , Blogger PuRpLe LaDY said...

kurang hajaq la dak lelaki tu..

 
At Feb 8, 2011, 8:51:00 PM , Blogger | cik azeya | said...

kejii :((

 

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home