Feb 3, 2011

Soalan bodoh yang tak perlu ditanya di yahoo answer

haha.aku suke jawapan die.




bodo.bagi aku je la anak tu.




makcik, justin beaver tak jual cd la.




cakap yang orang gaji tu kena bersihkan katil malam2 sebab kau ada penyakit kencing malam.




what a moron.




cuba pegi terjun bangunan. mungkin caps lock tu akan off.




nice answer clarkie.ahaha.




because you are stupid.duh.

3 Comments:

At Feb 3, 2011, 9:03:00 PM , Blogger ::dAuZsHaNLeY:: said...

lawak giler do soalan2 dia...
hahahahaaa...

 
At Feb 3, 2011, 11:15:00 PM , Blogger SD said...

sangat bodo okeh! dan boleh jadi bodo baca benda ni. aigoohhh!!!

 
At Feb 3, 2011, 11:29:00 PM , Blogger Syadatul Adawiya said...

@SDbodo kan mereka.rase cam nak bom jek org yg tanye soalan bodo tu.huhu

 

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home