Feb 7, 2011

tu bukan gay la!

Apa itu gay? Gay adalah....camne nak cakap ni ek. Siapa yang taktau gay tu apa? Semua tau? Ok good.takyah aku terangkan. Ikut pemahaman kite kite semua, gay tu untuk hubungan lelaki dengan lelaki kan. Kalau perempuan dengan perempuan kite panggil lesbian kan.kan. Tapi kalau kat Amerika, mereka panggil gay juga untuk hubungan perempuan dengan perempuan. *saje nak bagitau.lalalala.




Sekarang ni anak anak muda teenager suka sangat guna perkataan gay tu untuk semua benda walaupun takde kaitan langsung. Nak contoh? Mari kita tonton baca sketsa ni.

Ali: Bang, bagi beger daging satu, taknak sayur ye.
Abu: Ko tak makan sayur? Gay gile ko.

Atan: Aduh, doktor slow la sikit jahit luka tu.
Doktor: Alah sakit sikit je pun. Jangan jadi gay ok.

Awang: Masuklah bilik aku kalau nak tukar baju.
Amin: Gile gay ko ni dalam bilik penuh poster Lee Chong Wei.

Aman: Jom singgah kedai buku tu jap, aku nak beli novel.
Anand: Beli novel? You so gay.

Amran: Wuuaaaa.. Awek aku tinggalkan aku.
Ayah: Dah, jangan jadi gay nak nangis nangis ni.

Adyan sedang berjongging, tiba tiba die terlanggar batu
Adyan: Gay punye batu!*sambil amik batu tu campak ke tepi.

*semua watak adalah lelaki sebab lelaki lagi banyak dikaitkan dengan gay 

Persoalannya:
  • Adakah semua gay tak makan sayur?
  • Adakah semua yang tak makan sayur tu gay?
  • Adakah hanya gay yang berasa sakit bila luka kena jahit?
  • Adakah semua yang meminati pemain badminton No.1 dunia tu gay?
  • Adakah semua gay meminati pemain badminton No.1 dunia?
  • Adakah semua yang baca novel tu gay?
  • Adakah semua gay suka baca novel?
  • Adakah semua gay suka menangis?
  • Adakah semua yang suka menangis tu gay? 
Lepas ni semua mesti cakap, si adahadawiya ni gay rupanye because of defending gay people. I'm not gay ok.
Haha, sebenarnya aku pun suke cakap orang gay. Just for fun. *abis yang kau sebok sebok cite pasal ni sume apsal?. Saje. Just for fun.lalalala

Kepada sape sape yang cenderung ke arah ke'gay'an ni, sila la ingat tuhan, ingat ibu bapa yang membesarkan anda. That's not good you know. There's no reason to be gay. Tengok, kalau ape ape jek, gay jugak yang kena. Kan takbest tuh.

AWAK GAY, MEMANG TAK OK!!

Bila la aku nak kawin ni..*tibe2

7 Comments:

At Feb 7, 2011, 2:38:00 AM , Blogger kubiey AkhmAL said...

Aku rasa sangat Gay bila baca post ini .. hahhaha ...

 
At Feb 7, 2011, 10:26:00 AM , Blogger Syadatul Adawiya said...

@kubiey AkhmAL
aku pun rase gay bila buat post ni.huhu

 
At Feb 7, 2011, 11:18:00 AM , Blogger putdianas said...

Mcm2 la ko ni cibeb... Erm bile lak aku nk kawen ni???? I not gay ok!!!

 
At Feb 7, 2011, 2:15:00 PM , Blogger ZaTyouP said...

ko nk kawin cpt coz da xsanggup idup as gay ker?lalala~

 
At Feb 7, 2011, 2:53:00 PM , Anonymous Anonymous said...

blah la lu..

 
At Feb 7, 2011, 7:07:00 PM , Blogger blackrosehunter said...

gay makin menjadi2..bapok makin berleluasa..lesbian apa kurangnya..huhuhu..
budaya barat..


Latest Entry: Apakah penyebab kita penat sentiasa??

 
At Feb 7, 2011, 7:39:00 PM , Blogger Syadatul Adawiya said...

@ZaTyouP

tu la tu cik izzati.penat da jd gay ni.lalala

 

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home