Mar 11, 2011

Ape kau mencarut ni budak??

Assalamualaikum semua..Boring..Tadi lepas kelas pegi main bowling kat Plaza Alam Sentral. Tiba2 mengidam nak main bowling, paksa Acad, Yuyu and Zura pi main. Mereka pun menurut dengan ikhlas.*ikhlas ke?.. Ikhlas.Ikhlas..Depa kawan kite.Baik.
Dah. Tu jek nak cite hari ni. Babai Semua. Lalalala~



pftttttt...
Hoi! Ko dah kenapa? Camne nak jadi pemblog yang berjaye kalau setakat nak hapdate mende ni. Takde sape pun heran kau pi mane, ngan sape. What a LOSER kau ni adah....

OK Fine!
Kang aku membebel merepek repek jangan boring pulok. Hmmmm..

Ada benda yang dah lama dah lama i nak luahkan tapi tak terluah luah. Mende nih, cuma i jek ke yang buat or orang lain pun ada buat jugak. Is it just me, or anybody else pun buat jugak?

1. Masa tengok movie, makan popcorn mesti cam nak amik segenggam pastu nak sumbat dalam mulut. Tak boleh ke amik satu satu dengan sopan, makan. Pastu bila berterabur kat baju, kutip balik masuk dalam mulut. That's gross tapi aku buat jek. bhahaha..

2. Lepas berak buang air besar, flush. Tapi tiba2 ade pulak seketul yang tertinggal. Tunggu jek tangki air penuh, flush balik. Ada lagi! Degil nau mende seketul nih. Tunggu lagi, flush lagi.

3.  Dengar lagu kat radio. Bila da selalu dengar tu, dah hafal. Pastu nyanyi la lagu tu dengan gembira. Tiba tiba dengar orang lain nyanyi lagu yang sama, tapi ada part yang rupa2nya yang i nyanyi dengan gembira tu salah lirik. Dem. I was like "does it have it? Why i was singing 'monkey hatch it' before this?" *malu...

4. I selalu perasan masa orang nak bayar duit petrol kat kaunter. Dorang jalan jalan jalan...Bile da nak sampai kat kaunter jek, toleh belakang tengok kete kat platform nombor bape. I pun same gak camtu rupenye.

5. Tengah tunggu bas, tiba tiba nampak ada orang lambai tangan. Tak kenal pun orang tu, tapi i cam lambai balik kat die. Rupenye die lambai kat orang belakang. haish... *malu berganda

6. Nak amik hanger kat penyidai baju, pastu nak tarik hanger tu cam tersangkut kat hanger yang lain. Habis bersepah semua. Percaya atau tidak, perkara itu adalah sangat annoying bagi i hokey.

7. Yang last ni mungkin sebab ke clumsy an diri sendiri..Kalau tengah makan pisang sambil pegang kunci. pastu bile nak buang kulit pisang tu, terbuang kunci. 

Tu je la. Rasa cam banyak lagi bende pelik yang haku buat. Tapi tengah tak boleh berfikir sekarang ni.HAish..

Jom tengok pulak muke adahadawiya dalam pelbagai ekspresi.

Ni muka adahadawiya bila kurang kasing sayang


Ni muka ketika nafsu makan di tahap maksima


Apabila keliru dengan diri sendiri
Senyuman gayat ketika di dalam kabel car

 

Yela yela..aku tau korang boring.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

Biarlah daku pergi membawa diri ke pulau terpencil...

ok..babai....

0 Comments:

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home