Mar 7, 2011

Memang dasar hanjeng kau ni


Cuba tengok mamat ni.
Hensem kan.
Tapi impian dia untuk menjadi hanjeng atau nama sebenarnya anjing

Dah ready dah die nak menghanjeng


hanjeng bertuah 


Tampal mate dulu


Tampal telinga


Letak muncung hanjeng pulak


Jahit jahit


Ikat moncong supaya kukuh sementara tunggu dia melekat kat kulit muka


Jadi da kau muke hanjeng


Memang buduh sekali lelaki ini.
Muka da hensem2 nak jadi anjing pulak

Kalau da tak suka sangat dengan muka tu, tukar la jadi Brat Pitt ke, Micheal Jackson ke, Justin Bieber ke. Paling paling pun  Angelina Jolie..Ni ade ke jadi anjing.
Dunia..Dunia..

Cite ni i amik kat sini



1 Comments:

At Mar 7, 2011, 11:45:00 PM , Blogger TAYAR PANCIT said...

hai saye da join awak :)join saye lak http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/signifikasi-anugerah-sam.html

 

Post a Comment

sila menconteng arang ke muka page ini

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home